Ana içeriğe atla

KADINLAR ORGAZM OLUNCA KAÇ KALARİ HARCAR


MAKALE KADIN SAĞLIĞI: KADINLAR ORGAZM OLUNCA KAÇ KALARİ HARCAR


Kadınlar ve kızlar orgazm olunca kaç kalori yakar, gerçekten orgazm olmak zayıflatır mı? Bu yazı dizimizde bunları  konuşacağız. Kalori yakmanın en seksi ve en eğlenceli yollarından biride orgazm  olduğunu söylesem ne dersiniz? Evet, yanlış duymadınız. Şimdi gelin cinsellikte kadınlara kalori, yaktıran bu aktiviteler nelerdir  yakından inceleyelim.






Saatte 68 kalori Yaktıran Öpüşmek: Özellikle ön sevişmelerin uzun tutulduğu öpüşmeler saatte 90 kalori yaktırıyor. Siz de seks yaparken çok kalori yakmak istiyorsanız Partneriniz ile mümkün olduğu kadar çok öpüşün.
yaktırdığınıyazımızın başında söylemiştik. Akşam yemeğinden sonra yapılanseks 145+ kalori yaktırıyor. Bu birazda size bağlı Nasıl mı? Örneğin ateşli, sevişmelerde inleme ve derin nefesler size ekstradan  20 -30 kalori yaktırıyor. Hepsi bununla da sınırlı değil. Özellikle de bayanların üstte olduğu pozisyonlar hem orgazmı kolaylaştırıyor  hem de normalden daha çok kalori yaktırıyor.
Yarım saatte 238 kalori yaktıran ön sevişme: Özellikle kıyafetlerinizi çıkartmadan Partneriniz ile yapacağınız ön sevişmelerin  kalori yakmanın en iyi yollarından biri olduğunu biliyor muydunuz? Bu ateşli sevişmeler de vücut ısısı yükseleceğinden hem nefes alışlarınız sıklaşacak hem de kalori yakışını hızlanacak. Tabi bunlara yatakta yuvarlanmalar ve küçük aşk oyunları da eklenince hem seksten daha çok zevk alacak hem de kalori yaktığınızdan daha çabuk kilo vereceksiniz. Bunu sadece ben söylemiyorum düzenli seks yapmanın erkekler kadar kadınları zayıflattığı bilimsel araştırmalarla  orta çıktığını da unutmayalım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YALANCI ŞİİRİ-MAKALE YAZARI

Google+    Yalancı Çileyi öğütmez oldu yüreğim   Benden ümidini kes be yalancı.   Ne kaldı verecek bu candan başka   Allahtan korkmazsan al be yalancı   Çektiğim bu acı tarif edilmez   Sevgi emek ister bedel ödenmez.   Küllenmiş ateşi deşmeye gelmez   Artık hayatımdan çık be yalancı   Boşuna vicdanın hiç sızlamasın   Pişman olmak için geç be yalancı.   Hiçbir şey eskisi gibi olamaz   Benden ümidini kes be yalancı. MAKALE YAZARI- ŞAİR DİLEK SOYAK 

ŞİİR VİDEOSU O SADECE BİR KADIN

Google+ O SADECE BİR KADIN BİR KADININ HİKÂYESİ Ne baba ne kocadan gülmedi garip bahtı,   Dayak, küfür, eziyet yarı sakat bıraktı   İsmini sormayınız, o sadece bir kadın…   Ev yok, bark yok, gelir yok, kocasından hayır yok;   İsmini sormayınız, o sadece bir kadın….   İki bebeği oldu, kadın gül gibi soldu,   Devlet de bir anaydı, güya işe el koydu.   “Beni koruyun” dedi garip, yardım istedi;   “Kocam beni dövüyor, öldürecekmiş”dedi   İsmini sormayınız, o sadece bir kadın…   Korumadı ne devlet, ne de şiddet yasası   Ne yazık ki düşüktür garibin piyasası.   İki bıçak darbesi; koca hırsını aldı,   Zavallıcık can verdi, çocuklar yetim kaldı.   Google+BİR KADININ HİKÂYESİ ŞİİR-MAKALE YAZARI- ŞAİR DİLEK SOYAK