Ana içeriğe atla

ÇİÇEK TERAPİSİ DİLEK SOYAK

ÇİÇEK TERAPİSİ DİLEK SOYAK



















Kuantum Terapi Nedir? Ne İşe Yarar?

 Hayatımızda tüm yaşadıklarımız, bilinçaltına kaydedilir. Doğduğumuz andan sonra tüm gördüklerimiz, işittiklerimiz, hatta yediklerimiz içtiklerimize kadar hepsi  bir bilgi deposunda saklanır. Bilinçaltımız tıpkı bilgisayar gibi bölüm bölüm dosyalar oluşturur ve bu dosyalardaki bilgileri . Zamanı geldikçe kullanır.Kuantum terapi ise tüm bu yaşdığımız olumsuz düşünceleri pozitife dönüştürerek, bireyin bağımlılıklarından kurtularak oluşturmak istediği yaşamında sağlık ve huzuru oluşturma konusunda süratli yardımcı olan  kalıcı bir sağaltım programıdır.
 Kuantum Terapinin Faydaları

Kuantum terapi ile , sınırlayıcı, pozitif düşünmemizi önleyen düşünce modellerini değiştirerek yerine kuvvetlendirici inançlarını koyulması ile  yaşamın hızla değişmesini sağlar.

Kuantum Terapi de Amaç Nedir?Kuantum terapi de amaç nedeninin nedenini bulmaktır. Kauntum terapi bilinçaltının oldukça derinliklerine inmektir. Kuantum terapide tüm bu psikotik, fiziksel,zihinsel terapiler bir arada 
Kuantum Terapi Hangi Durumlarda Kimlere Uygulanır?
Eğer yaşamınızda kendinizi mutsuz hissediyor,başarısılık,asosyalik,kilo sorunu,kendinize duyduğunuz öz güven eksikliği  gibi psikolojik sorunlar yaşamaya başladıysanız.kuantum terapi uygulamasından yararlanabilirsiniz.Kuantum Terapi Tüm bu söz ettiğimiz  mutsuzluk, hormon düzensizliği gibi  bedensel giderilmesine yardımcı olur. Kişinin bilinçaltına sağlıklı bir bedene ve eşiyle pozitif bir ilişkiye kodlanması ile  bu sorunlardan kurtulmanıza yardımcı olur.

Kuantum Terapisi sonrasında yepyeni bir üst-bilinç doğar ve böylelikle kişi bilinç altındaki eski programları yani tüm olumsuz düşlünceleri  resetlemesini sağlar.En önemlisi de Kuantum terapisi sonrasında kişi kendi bedenin işleyişini daha iyi anlamaya başlar.Frakındalığınızın  farkına vararak. doğayı, evreni ve bedeninizi anlamak kauntum terapisinin püf noktasıdır.



Çiçek Terapisi 
Çiçeklerin  pozitif ve negatif özelliklerinin, kişinin pozitif ve negatif özelliklerine çok benzediğini biliyor muydunuz.. Çiçek terapisi uygulanacak olan hastanın  kişilik özellikleri enaliz edilir ve  çiçek özleri çıkan bu analiz sonucuna göre belirlenir. Çiçek terapisi fiziksel hastalıkların dışında uzun süre umutsuzluk gibi sendromların yaşadığı  duygularını başkalarına açıklayamamamsından kaynaklı  kişide düşünce ve duyunun ağır oranda bozulması  ile ortaya psikolojik nedenler olduğu teorisine dayanır. Çiçek terapisinde çiçeklerde bulnuan pozitif yaşamsal enerjilerinin, kişinim iyileşme süreci boyunca duygusal olarak katkıda bulunduğu bilinmektedir.
Çİçek Terapisinde Amaç Ne olmalıdır?
Çİçek Terapisinde Amaç kişinin kaybettiği yaşam gücünü kazanmasını sağlayan daha da önemlisi vücudun kendini doğal olarak iyileştirmesine yardımcı   alternatif tedavi şeklidir.Hastanın iyileşme sürecinde kişinim fiziksel değil zihinsel ve duygusal problemlerin tedavisine destek olarak kullanılabilir. Çİçek Terapisi aslında kişinin çakralarının açılması için uygulanan bir tür doğal  tedavi  şeklidir. Bitkilerin tüm bu olumlu etkileri vücudu etkileyerek hastanın hayata pozitif  yönden bakmasını sağlar.  Çİçek Terapisiden amaç terapinin uygulandığı kişi  duygusal ve zihinsel açıdan güçlenerek hastalıklara karşı daha dayanıklı hale getiirmesi sağlanır. Kişi terapi sonrasında kendini pozitif, sağlıklı ve hisseder.

 Çiçek terapisini İyi Geldiği Hastalıklar Nelerdir?  
Çiçek terapisi, kişinin iyileşmesine destek sağlayan bir tedavi biçimi olup, hastalığın psikolojik boyutu incelenir. Kişide oluşan negatif düşüncelerin giderilmesi sağlanır. Çokça başınız gelmiştir mide böbrek ya da kas ağrılarından dolayı doktora gitmiş yapılan tektikler sonucu hastalığınızın psikolojik olduğu söylenmiştir. İşte böylesi sıkıntılı durumlarda tüm bu   şikayetlerinizin nedeni, içinde bulunduğunuz psikolojik duygusal durumunuz,sizi korkulu, endişeli düşüncelere iten yaşam şartlarınız varmı varsa neler  tüm bu nedenlerin üzerinizde yaratacağı  umutsuzluk ve duygusal problemler. Kişinin kendisini sürekli olarak yorgun hissetmesi, tüm bu saydıklarımız ileride birçok rahatsızlıkların tetiklenmesine neden olabilir. 
Ruhsal hastalıklar, kişinin içinde bulunduğu stresli ortamdan dolayı , kronik yorgunluk, ve gerginlik, yaşaması,  gibi durumlarda çiçek terapisinin olumlu etkileri vardır.   Psikolojik sorunlar yaşayan hasatar üzerinde çiçeklerdek, pozitif enerji aslında onların bir anlamda da  yaşam enerjilerinin  açığa çıkarılmasını sağlar. Terapi sonrasında hasta kendisini daha sağlıklı, ve iyi hissedecektir.
Çiçek Terapisi Nasıl Uygulanmalı?


Çiçek Terapisi uygulanacak hasta ile kişiyle görüşülür, kişinin içinde bulunduğu ruhsal durumundan tutunda yaşam biçimine ve geçirdiği  fiziksel hastalıklara kadar bilgi alınır.. Hastaya gösterilen çiçek resimlerine göre hastanın hangi çiçeklerden daha çok etkilendiği sorulur. Çiçek terapisi uygulanacak kişinin seçtiği çiçeklere göre içinde bulunduğu  ruhsal durumu  analiz edilir .Kişinin oan içinde bulunduğu psikolojik durumundan kaynaklanan  negatif etkilerinin  hastanın bedeninde neden olabileceği hastalıklar tüm detaylar ile kişiye  anlatılır. Çiçek terapisi uygulanacak olan hastaların genel drumuna bakıldığında  hastanın seçtiği çiçeklerle ruhsal durumları genellikle birbiri ile  örtüşür. Daha sonraki adımda ise;  çiçek özlerinden oluşan bitkisel bileşim su, çok az alkolile seyreltilmiş bir karışım  yine hastanın  isteğine göre içirilerek ya da  yada vücuda sürülmesi yolu ile hastaya verilmesi sağlanır.

DİLEK SOYAK

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KADINLAR ORGAZM OLUNCA KAÇ KALARİ HARCAR

MAKALE KADIN SAĞLIĞI: KADINLAR ORGAZM OLUNCA KAÇ KALARİ HARCAR Kadınlar ve kızlar orgazm olunca kaç  kalori  yakar,   gerçekten  orgazm  olmak  zayıflatır mı ? Bu yazı dizimizde bunları  konuşacağız.  Kalori  yakmanın en seksi ve en eğlenceli yollarından biride  orgazm   olduğunu söylesem ne dersiniz? Evet, yanlış duymadınız. Şimdi gelin cinsellikte  kadınlar a  kalori, yaktıran bu aktiviteler   nelerdir  yakından inceleyelim. Saatte 68 kalori Yaktıran Öpüşmek :  Özellikle ön sevişmelerin uzun tutulduğu öpüşmeler saatte 90  kalori  yaktırıyor. Siz de  seks yaparken çok kalori yakmak   istiyorsanız Partneriniz ile mümkün olduğu kadar çok öpüşün. yaktırdığını yazımızın başında söylemiştik. Akşam yemeğinden sonra yapılan seks 145+ kalori  yaktırıyor. Bu birazda size bağlı Nasıl mı? Örneğin ateşli, sevişmelerde inleme ve derin nefesler size ekstradan   20 -30 kalori  yaktırıyor. Hepsi bununla da sınırlı değil. Özellikle de bayanların üstte olduğu pozisyonlar hem  orgazmı

YALANCI ŞİİRİ-MAKALE YAZARI

Google+    Yalancı Çileyi öğütmez oldu yüreğim   Benden ümidini kes be yalancı.   Ne kaldı verecek bu candan başka   Allahtan korkmazsan al be yalancı   Çektiğim bu acı tarif edilmez   Sevgi emek ister bedel ödenmez.   Küllenmiş ateşi deşmeye gelmez   Artık hayatımdan çık be yalancı   Boşuna vicdanın hiç sızlamasın   Pişman olmak için geç be yalancı.   Hiçbir şey eskisi gibi olamaz   Benden ümidini kes be yalancı. MAKALE YAZARI- ŞAİR DİLEK SOYAK 

ŞİİR VİDEOSU O SADECE BİR KADIN

Google+ O SADECE BİR KADIN BİR KADININ HİKÂYESİ Ne baba ne kocadan gülmedi garip bahtı,   Dayak, küfür, eziyet yarı sakat bıraktı   İsmini sormayınız, o sadece bir kadın…   Ev yok, bark yok, gelir yok, kocasından hayır yok;   İsmini sormayınız, o sadece bir kadın….   İki bebeği oldu, kadın gül gibi soldu,   Devlet de bir anaydı, güya işe el koydu.   “Beni koruyun” dedi garip, yardım istedi;   “Kocam beni dövüyor, öldürecekmiş”dedi   İsmini sormayınız, o sadece bir kadın…   Korumadı ne devlet, ne de şiddet yasası   Ne yazık ki düşüktür garibin piyasası.   İki bıçak darbesi; koca hırsını aldı,   Zavallıcık can verdi, çocuklar yetim kaldı.   Google+BİR KADININ HİKÂYESİ ŞİİR-MAKALE YAZARI- ŞAİR DİLEK SOYAK